Επέμβαση στην λίμνη Καρδίας

Project Description

➡️ Πώς είναι δυνατόν ένα τόσο όμορφο μέρος, τόσο κοντά στην Καρδία, να το έχουν κάνει κάποιοι ανεύθυνοι συνάνθρωποί μας, μια αυτοσχέδια χωματερή;
♥️ Σήμερα λοιπόν 6 Εθελοντές, με την άμεση και αμέριστη βοήθεια του Δήμου Θέρμης που έδωσε το παρών με 2 φορτηγά και έναν φορτωτή, καθαρίσαμε ένα μεγάλο κομμάτι της περιοχής.
Υποκινήσαμε το θέμα πριν λίγες μέρες, πήραμε τηλέφωνα, στείλαμε email και ο πρόεδρος μας και φυσικά ο Δήμος ανταποκρίθηκαν άμεσα και να τα όμορφα αποτελέσματα.
📝 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας κάπου την άνοιξη όταν και θα ανοίξει ο καιρός για να καθαριστεί ότι έχει απομείνει από μεγαλύτερο μηχάνημα.
🙏 Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Κατερίνα Θεοδώρου, τον Κώστα Χρυσοχόου, τον Μάκη Τρικαλιάρη, τον Βασίλη οδηγό του φορτωτή και τους δύο φανταστικούς οδηγούς των φορτηγών για τη μοναδική τους βοήθεια.
Στην Ελλάδα βλέπετε έχουμε συνηθίσει σε τέτοια σκηνικά μόνο όταν έχουμε παραμονές εκλογών κάτι που στον δικό μας Δήμο δε φαίνεται να ισχύει.
Επίσης συγχαρητήρια στους 6 Εθελοντές που έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στη λάσπη για να γίνει ένα τόσο όμορφο μέρος προσβάσιμο και φιλόξενο για μικρούς και μεγάλους.
📸 Δείτε μια προς μία τις φωτογραφίες για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...