Δεντροφύτευση

Στο παλιό γήπεδο (Μπασκέτες)

Project Description

Η χθεσινή μας δράση ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη σε προσέλευση κόσμου. Ήρθαν άτομα από Επανωμή, Θεσσαλονίκη, Πρόχωμα, Τρίλοφο, Πλαγιάρι κι ίσως κι από αλλού!!!
➡️ Γύρω στις 12:00 ο αριθμός των ανθρώπων που ήρθαν να βοηθήσουν έφτασε τους 100. Συνολικά όλη τη μέρα πέρασαν από τον χώρο γύρω στους 200 !!!
📝 Φυτέψαμε κατά μήκος του δρόμου 7 Λιριόδεντρα(φυλλοβόλο δέντρο) και άλλα 8 περιμετρικά του γηπέδου.μπάσκετ. Σύνολο 15
📝 Φυτέψαμε ανάμεσα στα Λιριόδεντρα και κατά μήκος του δρόμου 30 Ευώνυμους(αειθαλής καλλωπιστικός θάμνος) σχηματίζοντας έναν “πράσινο” φράχτη.
📝 Φτιάξαμε 4 παγκάκια από τσιμέντο λίθους μπροστά από τα δέντρα. Δίπλα στα παγκάκια σε ειδική δημιουργία πάλι από τσιμέντο λίθους θα φυτευτούν 8 εποχιακά φυτά
📝 Καθαρίσαμε το γήπεδο από αγριόχορτα και βάψαμε τις γραμμές
📝 Βάφτηκαν τα 2 παγκάκια που προϋπήρχαν στο χώρο
📝 Κλαδευτηκαν δέντρα της περιοχής
➡️ Ακόμη όμως δεν έχουμε τελειώσει με το σημείο. Θα βάλουμε τραπεζάκια και καλάθια απορριμμάτων σύντομα.
🙏 Αρχικά να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους έδωσαν το παρών και με επιμονή ζητούσαν να βοηθήσουν. Κάτι αλλάζει και χαιρόμαστε πολύ πολύ..
🙏 Τον ακούραστο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, αντιδήμαρχο πράσινου Στέλιο Γκιζάρη για την τέλεια συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε στο μέλλον. Ευχαριστουμε για τα δέντρα κ. Γκιζαρη και για όλη σας τη βοήθεια.
🙏 Το πρόεδρο μας Μάκη Τρικαλιάρη που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Και όχι μόνο αυτό. Θα σκάψει, θα φυτέψει, θα καθαρίσει…
🙏 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη φανταστική.κατοικο του χωριού, γνωστή σε πολλούς Ελένη Γκούμα.Μας έδωσε ρεύμα, νερό, εργαλεία, φαγητά, τσιπούρα….Ήταν δίπλα μας σε ότι της ζητήσαμε. Δεν έχουμε λόγια κ. Ελένη. Σας ευχαριστούμε θερμά
🙏 Να ευχαριστήσουμε επίσης το Καφέ Οκτώ για τις πίτες που μας προσέφερε. Όπως πάντα κοντά στους Εθελοντές. Μαρία- Ελένη ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά.
🙏 Ο Ξυλόφουρνος Καρδίας, η Αντωνία και η Μαργαρίτα μας πρόσφεραν γλυκίσματα . Ευχαριστούμε θερμά κορίτσια.
🙏 Το καφέ μπαρ Viento και τον Αντρέα για την προσφορά νερών. Ευχαριστούμε Αντρέα
♥️ Να έχετε μια Καλή και Καθαρή Καθαρά Δευτέρα. Όπου και να πάτε να περάσετε υπέροχα και να μην ξεχάσετε να αφήσετε το μέρος καθαρό.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...