Συνεχείς επεμβάσεις

Project Description

Οι μικρές δράσεις που ομορφαίνουν το χωριό μας συνεχίζονται καθημερινά.
Ας δούμε τι κάναμε τις τελευταίες μέρες:
✔️ 1) Αγοράσαμε μεταλλικά βαρέλια και τα τοποθετήσαμε ένα σε κάθε κιόσκι πάνω στο Τσαίρι(το λοφάκι δίπλα στο γήπεδο). Βάλαμε τη νεολαία μας να τα ζωγραφίσει, βάλαμε σακούλες σκουπιδιών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιος από μας θα τα αδειάζει. Καθαρίσαμε επίσης το λόφο και σήμερα που ανέβηκα δεν υπήρχαν σκουπίδια πουθενά 🙂. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
✔️ 2) Ένα σοβαρό θέμα πάλι με τα σκουπίδια υπήρχε στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο κάδος ήταν πολύ μικρός, το απορριμματοφόρο περνάει σπάνια από κει και η περιοχή θύμιζε σκουπιδότοπο. Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο μας και με την Πολιτική Προστασία, πήραμε έναν κάδο μεταλλικό μεγάλο τον μεταφέραμε με δικό μας όχημα και τον τοποθετήσαμε εκεί. Πιστεύουμε να λυθεί το σοβαρό αυτό θέμα μετά από αυτό.
✔️ 3) Βάψαμε και συμμαζέψαμε ένα πολύ άσχημο σημείο του χωριού κατά την είσοδο του. Βάψαμε τη σκεπή της στάσης, βάψαμε την μεταλλική κατασκευή( ετοιμάζουμε κάτι όμορφο για μέσα), τοποθετήσαμε ένα καλαίσθητο καλάθι απορριμάτων δίπλα στη ξύλινη στάση, κάτι που ήταν απαραίτητο σ εκείνο το σημείο, αλλάξαμε το STOP και περάσαμε ένα θετικό μήνυμα για όλους μας στην πρόσοψη της στάσης ακόμα ολοκληρώσαμε το άσπρισμα στο τοίχακι της εκκλησίας και βάψαμε μαύρες όλες τις μεταλλικές κολώνες. Η όμορφη αλλαγή είναι εμφανής
✔️ 4) Κλαδέψαμε κάποια δέντρα της εκκλησίας που είχαν μεγαλώσει αρκετά
✔️ 5) Βάψαμε πράσινα όλα τα κολωνάκια απέναντι από το φαρμακείο στην είσοδο του χωριού
✔️ 6)Τοποθετήσαμε 10 πλαστικοποιημένες πινακίδες σε καίρια σημεία του χωριού για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να βοηθήσουμε όλοι μαζί για μια καθαρή Καρδία
🙏Αυτά τα νέα μας. Η βοήθεια των συγχωριανών αλλά και των επιχειρήσεων του χωριού(και των γύρω) είναι συγκινητική και μας δίνει αφάνταστη δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...